Передзвонити?
RuUa

Політика конфіденційності

Будь Ласка, прочитайте уважно!

1. Загальні положення

Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє щодо всієї інформації, яку Інтернет-магазин «Наша справа», розташований на доменному імені nashedelo.biz.ua, може отримати Користувача під час використання сайту Інтернет-магазину, а також програм і продуктів, які розташовані на ньому. Реєструючись на сайті Інтернет-магазину nashedelo.biz.ua, Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі – Згода) згідно ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI.

Ознайомитися з повним текстом Закону України «Про захист персональних даних» ви можете на сайті Верховної Ради України: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2297-17.

Інтернет-магазин «Наша справа» залишає за собою право оновлювати та доповнювати пункти в Політиці конфіденційності. Користування послугами нашого сайту означає Вашу згоду з умовами нашої Політики конфіденційності, включаючи всі зміни в ній і коригування. Ми можемо створити додаткові правила та оновлення щодо можливостей, функціональності, пропозицій, подій та інших аспектів нашої діяльності.

2. Визначення термінів

2.1 У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

2.1.1. «Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі – Адміністрація сайту)» – уповноважені співробітники управління сайтом, діючі від імені інтернет-магазину «Наша справа», які організовують і здійснює обробку персональних даних, а також визначає мету обробки персональних даних, склад персональних даних, які підлягають обробці, дії або операції, що здійснюються з персональними даними.

2.1.2. «Персональні дані» - інформація будь-якого типу і та її частина, яка відноситься до певного або визначається фізичній особі.

2.1.3. «Обробка персональних даних» - будь-яка дія або сукупність дій з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, передача (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

2.1.4. «Конфіденційність персональних даних» - обов'язкове для дотримання Адміністратором або іншим отримали доступ до персональних даних особою вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншого законного підстави.

2.1.5. «Користувач сайту – Особа, що отримала доступ до веб-сайту Інтернет-магазину через Інтернет і використовує ресурси і можливості інтернет-магазину.

2.1.6. «Cookies» — невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-сервера в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.

2.1.7. «IP-адреса» — Мережевий унікальна адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованої за принципом IP-протоколу.

3. Предмет політики конфіденційності

3.1. Ця Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту інтернет-магазину «Наша справа» щодо нерозголошення і забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач надає за запитом Адміністрації сайту при реєстрації на сайті інтернет-магазину або при оформленні замовлення для придбання товару.

3.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті інтернет-магазину «Наша справа» та включають в себе наступну інформацію:

3.2.1. прізвище, ім'я Користувача;

3.2.2. контактний телефон;

3.2.3. адреса електронної пошти (e-mail);

3.2.4. адреса доставки Товару;

4. Мета збору персональних даних користувача

4.1. Персональна інформація, надана Користувачем, представники Адміністрації інтернет-магазину «Наша справа» можуть використовувати:

4.1.1. З метою точної ідентифікації Користувача, який пройшов реєстрацію на веб-сайті Інтернет-магазину «Наша справа».
4.1.2. Забезпечення доступу Користувача до ресурсів даного інтернет-магазину.
4.1.3. Встановленія і підтримки з Користувачем зворотного зв'язку. Це стосується: напрямки інформаційних повідомлень, запитів про використання ресурсів інтернет-магазину, запитів про надання послуг, а також обробки різних запитів Користувача.
4.1.4. Визначення місцезнаходження Користувача з метою підвищення безпеки при використанні ресурсів і можливостей інтернет-магазину; для запобігання і захисту від шахрайства.
4.1.5. Підтвердження повноти та достовірності персональних даних, які надає Користувач.
4.1.6. Створення облікового запису, необхідної для оформлення замовлень і здійснення покупок. Тільки за згодою Користувача на створення цього облікового запису.
4.1.7. Для надання Користувачеві інформації про стан оформленого Замовлення.
4.1.8. Для обробки (оформлення) і прийому платежів.
4.1.9. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням Сайту інтернет-магазину «Наша справа».
4.1.10. Надання Користувачеві (за його згоди), інформації про оновлення товарів, про спеціальні пропозиції, ціни, а також для розсилки новин та ін. матеріалів від імені інтернет-магазину, або від імені партнерів даного інтернет-магазину.
4.1.11. Проведення різних рекламних акцій та іншої діяльності рекламного характеру (якщо Користувач дав на це згоду).

5. Способи та терміни обробки персональної інформації

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам («Нова пошта», «Делівері», «Укрпошта»), організаціями поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно в цілях виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті інтернет-магазину «Наша справа», включаючи доставку Товару.

5.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах і в порядку, встановленими законодавством України.

5.4. Адміністрація сайту приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій третіх осіб.

5.5. Адміністрація сайту спільно з Користувачем приймає всі необхідні заходи по запобіганню збитків або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

6. Зобов'язання сторін

6.1. Користувач зобов'язаний:

6.1.1. Надати інформацію про персональних даних, необхідну для користування Сайтом інтернет-магазину «Наша справа».

6.1.2. Поновити, доповнити надану інформацію про персональних даних у разі зміни даної інформації.

6.2. Адміністрація сайту зобов'язана:

6.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у п. 4 цієї Політики конфіденційності.

6.2.2. Приймати заходи для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, звичайно використовуваного для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.

7. Відповідальність сторін

7.1. У разі втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація сайту не несе відповідальність, якщо ця конфіденційна інформація:

7.1.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.

7.1.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією сайту.

7.1.3. Була розголошена з згоди Користувача.

8. Вирішення спорів

8.1. До цієї Політики конфіденційності і відносин між Користувачем і Адміністрацією сайту застосовується чинне законодавство.

9. Посилання на інші сайти

9.1. Сайт може містити посилання на інші сайти, мають інших власників та адміністраторів. Якщо Покупець переходить за посиланням, він буде спрямований на сайт третьої сторони. Адміністратор настійно рекомендує Покупцям ознайомлюватися із Політикою конфіденційності кожного сайту перед переходом.

9.2. Адміністратор не контролює і не бере на себе відповідальність за утримання, політику конфіденційності будь-сайтів або служб третіх осіб.

10. Політика конфіденційності щодо дітей

10.1. Покупцем може бути лише фізична особа, яка досягла 18-річного віку і що володіє повною дієздатністю.

10.2. Якщо законним представникам дитини стало відомо, що Адміністратору були надані Персональні дані дитини, законний представник повинен звернутися до Адміністратора із запитом про видалення таких даних. У такому випадку Адміністратор вживе заходів для видалення цієї інформації.

11. Додаткові умови

11.1. Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

11.2. Усі пропозиції або питання по цій Політиці конфіденційності слід повідомляти на сторінці - https://nashedelo.biz.ua/ukr/contact-us/.

Підписка на розсилку корисних новин, акцій і новинок
Введіть Ваш e-mail *